+31(0)6-30 737 580  |  E. info@michielduim.nl  |   Connect with me on LinkedIn

home profiel interim management projecten contact

home / privacy policy Download hier mijn CV

Privacy Statement


Deze website wordt beheerd door Michiel Duim. Bij bezoek aan deze website kan Michiel Duim gegevens van u verwerken.

Bijvoorbeeld via e-mailformulieren die u hebt ingevuld. Michiel Duim waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden slechts gebruikt voor de doeleinden waarvoor u het informatieverzoek heeft gedaan. Uw persoonsgegevens worden door Michiel Duim beschermd en u kunt bepaalde rechten uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit ‘Privacy Statement’ geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van ‘cookies’ op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gegevensverwerking

Met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website verzamelt en verwerkt Michiel Duim informatie ten behoeve van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Ook wil zij monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Michiel Duim en eventuele gerelateerde derden. Uw persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

Cookies

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens over uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door zogenaamde ‘cookies’ te gebruiken. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen.

Websites van derden

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website door links kunnen worden bezocht.

Vragen

Voor vragen over dit Privacy Statement en de wijze waarop Michiel Duim eventuele door u verstrekte persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Michiel Duim via info@Michiel Duim.nl of door een brief te sturen aan Michiel Duim, Leopoldstraat 101, 1822 KD in Alkmaar

Wijzigingen Privacy Statement

Michiel Duim behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om het Privacy Statement met enige regelmaat te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.



Concept/Ontwerp door FireFish - digital creativity